Advent Prágában, Csehország, Prága és környéke, 2018-12-08, Reggeli
Advent Prágában
Utazás száma: 64580384
starstarstar
Időpont: 2018-12-08 - 2018-12-09
Időtartam: 2 nap
Ellátás: Reggeli
Közlekedés: autóbusz, -
Utazás típusa: Városlátogatások
 -0 %  (85 €)

Ellátás
Reggeli
Közlekedés
Autóbusszal
Csatlakozási lehetőség: Kiskunfélegyháza - Kiskunhalas – Soltvadkert - Kecskemét - Budapest
Program
1. nap Elutazás Szegedről reggel 3.00 órakor. Érkezés a délutáni órákban. Séta a belvárosban. A Vencel tér Prága egyik legjelentősebb tere az újváros egyik kulturális és üzleti központja. A XX. század elején épített szép épületeken kívül a tér két fő látványossága Vencel lovas szobra és a cseh Nemzeti Múzeum épülete. Az Óvárosnak és egyben Prága egyik központjának is tekinthető az Óváros tér. A tér egyik legérdekesebb része az óvárosi városháza mellett lévő csillagászati óra, a világ legrégebbi, még ma is működő csillagászati órája. A hangulatos Károly hídon grafikusokkal, utcazenészekkel, mutatványosokkal és fiatalokkal találkozhatunk.
Szabad program az adventi vásárban. Szállás.
2. nap Reggeli. A prágai vár Európa legnagyobb várkomplexumának számít és a Guiness-rekordok könyve szerint maga a vár 570 méteres hosszával és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A Szent Vitus székesegyház Prága és egész Csehország legfontosabb egyházi épülete, a cseh királyok és királynők koronázásának tradicionális helyszíne volt. Az Aranyművesek utcájában, a kis, hangulatos, rendkívül népszerű utcában 11, a XVI. század végén épített házacskát lehet megcsodálni.
A Petrin hegyen található a Strahovi kolostor és könyvtár, amelyet 1140-ben kezdtek építeni. A kora délutáni órákban hazautazás.
Az ár tartalmazza
A részvételi díj tartalmazza az 1 éj szállást reggelivel, az autóbuszköltséget és az idegenvezetést.
Az ár nem tartalmazza
BBP biztosítás: 450 Ft/fő/nap

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI