ADVENT ZÁGRÁBBAN 2 nap /1 éj, Horvátország, 2018-12-08, Félpanzió
ADVENT ZÁGRÁBBAN 2 nap /1 éj
Utazás száma: 58815367
starstarstar
Időpont: 2018-12-08 - 2018-12-09
Időtartam: 2 nap
Ellátás: Félpanzió
Közlekedés: autóbusz, -
Utazás típusa: Körutazások
 -0 %  (80 €)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Rövid ismertető
10%-OS ELŐFOGLALÁSI ÁRAK 04.06-IG!
Ki gondolná, hogy pár órányira tőlünk egy igazán felejthetetlen adventi vásárral találkozhatnak, mely egyedi hangulatával igazi karácsonyi élménynek ígérkezik és már 4. alkalommal nyeri el  Európa legszebb Adventje címet! Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, melyet csak az itt található jeges park és annak korcsolya útjai, a város fényalagútjai és a közelben található Salaj fénykert, közel 2 millió lámpával kivilágított parkja tud nyújtani. És közben természetesen ne felejtkezzünk el a forralt bor, a fahéjas sütemények és a számos ajándékötletet kínáló adventi vásárokról sem. Tartson velünk, hiszen mindezt látni kell!
Utazás
légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata) Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány:
 érvényes személyigazolvány vagy útlevél.
Szállás
Zágráb-ban Hotel 3*: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.
Ellátás (krt)
1 félpanzió (svédasztalos reggeli és menüebéd).
Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza):
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990,-
Gyöngyös, Eger: 7 590,-
Időpontok
2018. December 08-09.
Program

1. nap Varazsd, Zágráb, Adventi Vásár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A délelőti órákban megállunk Varazd barokk városánál és igazi adventi hangulatban megismerjük annak gazdag múltját is. Tovább haladva Zágráb-ba érkezünk szállás foglalás követeően ebéd a szállodában majd felfrisülve, irány az óváros. Városnézés keretében megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb adventi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan még a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! Ahogyan esteledik kigyúlnak a díszfények és ezzel lesz teljes az élmény. A késő esti órákban,  élményekkel telve, visszabuszozunk szállodánkba. 

2. nap Zágráb, Karácsonyi fénykert 
Ízletes reggelink után elindulunk és megnézzük ennek a varázslatos városnak az ébredését,  felkutatjuk a városnézésből kimaradt utcákat, és talán sikerül megtalálnunk a még hiányzó karácsonyi ajándékokat is. Egyedülálló élményt kínál a "jeges park" is, ahol a korcsolyapályán kívül, a parkot átszelő korcsolyautak is találhatóak, melyeken érdemes végigcsúszkálni. Kora délutáni órákban elbúcsúzunk a várostól és felkeressük a Zágráb közelében található Salaj fénykertet, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített kertje, fái, a bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Higgyék el nekünk, ezt látni kell! Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre a késő esti órákban. 

Egy kis izelitő videó ITT.
Felárak és belépők

Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj 12 év felett
: 400 Ft/fő.

Kedvezmények:
3. ágyon: 12 évig 2 000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: Karácsony fénykert (kb 30 HRK/fő), jégpálya, zágrábi felvonó.
Minimum létszám
35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza
autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza
baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1130 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat és a belépőket.
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI