Catalonia Gran Vía, Spanyolország, Madrid, 2018-03-01, Ellátás nélkül
Catalonia Gran Vía
Utazás száma: 55421324
starstarstarstar
Időpont: 2018-03-01 - 2018-03-03
Időtartam: 3 nap
Ellátás: Ellátás nélkül
Közlekedés: repülő, Budapest
Utazás típusa: Üdülés
 -0 %  (492 €)

Leírás
Ez a kényelmes szálloda alább található: Gran Vía. A közvetlenül a város központjában található szálloda gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A hálószobák száma összesen 185. Ez a létesítmény ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A(z) Catalonia Gran Vía 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A(z) Catalonia Gran Vía egy a családok számára speciálisan kialakított szobát is biztosít, mely ideális a gyermekekkel utazó családok részére. Az itt megszállókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a szálláshely nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Az elérhető étkezési lehetőségek széles skálája még tökéletesebbé teszi a vendégek itt-tartózkodását. és Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, igénybe vehetik az ingatlan wellness létesítményeit is. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI