ibis Madrid Calle Alcalá, Spanyolország, Madrid, 2018-03-13, Reggeli
ibis Madrid Calle Alcalá
Utazás száma: 58850692
starstar
Időpont: 2018-03-13 - 2018-03-15
Időtartam: 3 nap
Ellátás: Reggeli
Közlekedés: repülő, Budapest
Utazás típusa: Üdülés
 -0 %  (399 €)

A szervező utazási iroda megjelölése: Ibis Madrid Valentin Beato
Leírás
Ez az egyszerű szálloda ideális választást kínál családok számára, és a következő helyen található: Arturo Soria. A város központjától alig 8. 0 kilométerre található létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A birtok 3. 0 kilométerre található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A vendégek számára 300 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az ügyfelek mindössze 8. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az ingatlan összesen 128 vendégszobával rendelkezik. Eme ingatlan építésének a története 2007-ig nyúlik vissza. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, igénybe veheti az épületben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. A(z) Ibis Madrid Valentin Beato nem kínál 24 órán át elérhető recepciót. Ebben a hotelben kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. A(z) Ibis Madrid Valentin Beato minden fürdőszobája akadálymentesített. Minden az alábbi szálláshelyen megszálló vendég háziállatait is szívesen látjuk: Ibis Madrid Valentin Beato. A létesítmény parkolási lehetőséget nyújt, valamint garázzsal is rendelkezik. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, személyesen is kipróbálhatja a(z) Ibis Madrid Valentin Beato által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. és Számos vendéglátóipari egységével ez a hotel minden típusú vendég igényét ki fogja elégíteni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI